in

10 minuta pas nisjes së provimit, publikohen tezat e Biologjisë dhe Fizikës

 

10 minuta pas nisjes së provimit të katër të Maturës Shtetërore, atë të lëndës me zgjedhje, tezat po bëjnë xhiron në rrjet.

33 mijë maturantë ndodhen para tezës së provimit duke testuar njohuritë e tyre, ndërkohë tezat e Biologjisë dhe Fizikës janë publikuar.

Provimi nisi në orën 10:00 dhe pritet të mbyllet në orën 12:30, pra nxënësit kanë në dispozicion për të plotësuar të gjitha pyetjet 2 orë e 30 minuta.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Edhe babain tim ta ngrenë nga varri unë do t’i shkojë deri në fund”, ja çfarë po paralajmëron Monika Kryemadhi

Kini kujdes! Këto fruta nuk duhet t’i hani para se të shkoni në plazh