in

12 vjeçari nga Dragashi Haxhiu Shqiptari më i ri për këtë vit…

12 vjeçari nga Dragashi Haxhiu më i ri nga Kosova për këtë vit 12 vjeçariZylfi Krasniqi nga fshati Brezne, komuna e Dragashit, është Haxhiu më i ri nga Kosova në vitin 2022, raporton TV Opoja.

Ai ka udhëtuar për Haxh së bashku me familjen, Baba, Nëna dhe tre motrat. TV Opoja ka siguruar një video ku Hoxha Lulzim Susuri së bashku me 12 vjeçarin flasin nga Meka për udhëtimin drejt Haxhit.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

50 Cent bën shqiponjën dykrenare gjatë performancës në koncertin e tij thuhet se…

Prekëse, vogëlushit nuk i vjen asnjë shok në ditëlindje