in

Anulohet Tenderi Për Ngritjen E Satelitëve Të Shqipërisë Në Orbitë/ Ja Kush Është Problemi…

Anulohet procedura e tenderit për ngritjen e satelitëve “Albania 1” dhe “Albania 2” në hapësirë. Kush është problemi? Qeveria Rama njofton se procedura është anuluar pasi nuk ka pasur asnjë ofertë të paraqitur në përputhe me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.

Sipas njoftimit Agjencia e Prokurimeve Publike, objekti i kontratës me titull “Realizimi i monitorimit të territorit me shërbim satelitor, për një periudhë 3 vjeçare”, kishte një fond limit TVSH 7.2 milionë USD.

Një vit më parë Kryeministri Edi Rama premtoi se Shqipëria do të dërgojë në orbitë dy satelitë, të cilët do të monitorojnë territorin për veprimtaritë e kundërligjshme. Por pavarësisht vështirësive, Rama nuk ndalet pasi këtij projekti do t’i shkohet deri në fund duke finalizuar me sukses dërgimin e satelitëve në hapësirë.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Doli pa leje me miqtë/ Nëna gjen vajzën në club nate duke pirë, momenti kur e largon me dh.unë

Rama Meriton “Notën 10″/ Kjo Është Ura Më E Bukur Në Shqipëri, Është Ndërtuar Mbi…