in

Berisha: Një mandat i ri do i bëjë shqiptarët të harrojnë mandatin tim të dytë!

Tiranë- ‘Një mandat i ri do i bëjë shqiptarët të harrojnë Berishën e mandatit të dytë’. Kështu u shpreh ish-Kryeministri Sali Berisha gjatë takimit të sotëm me gazetarët.

Më tej ai nëvizoi se ‘Një mandat i ri, do rivendosë liritë dhe të drejtat e tyre. Krahas kësaj, do ketë ndryshime substanciale në ekonominë e tyre. Të marrësh një borxh siç ka marrë Edi Ramën, borxhi është rritur në qeverinë e mëparshme me 4.4 përqind. U dyfishuan rrogat e pensionet. Në këtë qeverisje, borxhi u rrit nga 62 përqind në 107 dhe rrogat janë 30 përqind më të ulëta. Sali Berisha do i nxirrte shqiptarët nga varfëria, do kishte rritje të pagave dhe pensioneve, do kishte një transformim rrënjësor të sistemit të arsimit, të shëndetësisë, të jetesës së tyre dhe të dinjitetit të tyre. Nuk do prekej vota e tyre’.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pas ndarjes nga Blero, Afrona për të dytën herë i ndodh e papritura

Çadra dhe shezlongë që fluturojnë në ajër, shihni çfarë ka ndodhur sot në Ksamil (Video)