in

Burri iku dhe e la për një femër tjetër me dy binjakë dhe shtatzënë/ Shefi bën të mirën e madhe për gruan që bënte dy punë..!!

Të gjithë kalojmë situata të vështira në jetë, por gjithmonë duhet parë dritë në fund të tunelit.E tillë është edhe historia e një gruaje shtatzënë, e cila bënte dy punë, për të mbajtur familjes e saj.Tami Forbes është nënë e dy binjakëve 8-vjeçarë që janë shtatzënë me një fëmijë të tretë. Ajo përpiqet disi të sigurojë jetesën në mënyrë që të sigurojë.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE ..LEXO ME TEPER

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gruaja thërret policinë: dëgjoj zhurma në dollap! ajo që zbulohet brenda i shtangu të gjithë…!!

E TRlSHTË: Babai vr*t të bijën 15-vjeçare kur e pa me djalin në park, thotë se “donte vetëm ta…”