in

Çfarë ndodhë nëse i lani flokët me Coca-Cola?

Produktet e shtrenjta për flokë jo gjithmonë e kryejnë siç duhet punën për të cilën janë krijuar.

Me çmimin e lartë të tyre, rezultatet e dobëta janë të papranueshme.

Por, ka opsione më të lira – apo trika, të cilat mund të ju japin efektin të cilin e kërkoni.

Coca-Cola nuk ka të bëjë asgjë me flokët, por ajo kryen një punë të mirë.

Në një video në YouTube, që ka miliona shikime, shfaqet një femër e cila i lanë flokët me Cola dhe më pas me ujë.

Shikojeni ndryshimin:

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Një djalë kërkoi “paratë e kafesë që ia pagoi në takimin e parë”, pasi ajo nuk dëshiron ta takojë më – vajza publikon bisedën ndërmjet tyre

“Kush e kaloi i pari 5-miliardëshin e eurove, ky apo Meta”, Romeo Kara ngre dyshimet e forta mbi Sali Berishën: Ky plas edhe derrin me …