Çmendet moti, bie breshër me madhësinë e një topi tenisi, thyhen xhamat(Video)

Çmendet moti, bie breshër me madhësinë e një topi tenisi, thyhen xhamat(Video)

Breshëri i fortë ka rënë të enjten në bashkitë e njësisë rajonale Serres , Greqi, duke shkaktuar dëme në të mbjella dhe dëme në banesa.

Sipas mediave vendase, breshëri ra pasdite në Sfelinos dhe në zonat e komunave Nea Zichni dhe Amfipolis.

Proti, Alistrati, Lefkothea dhe Stacioni Aggista janë disa nga fshatrat e prekur nga breshëri, ndërsa janë thyer edhe disa xhama.

CATEGORIES
Share This