in

Deklarata e shkencëtareve: UFO-t ekzistojnë! Çfarë objektesh u gjetën në shpellë(Video)

Në një shpellë në Meksikë janë gjetur disa skulptura me sy të mëdhenj dhe koka të zgjatura, ndërsa vjetërsia e tyre vlerësohet të jetë 5 mijë vjet.

Teorikët e konspiracionit pohojnë se këto artefakte të çuditshme iu takojnë jashtëtokësorëve që kanë vizituar Tokën para mijëra vjetësh, ose skulpturat janë bërë nga njerëzit, të cilët i kanë parë.

Disa nga skulpturat janë bërë nga materiale të njëjta, të cilat i kanë përdorur astekët e lashtë, si shkëmbi vullkanik dhe gurë të krijuar nga llava e ftohur, të cilët janë të ngjashëm me granitin. Në disa prej tyre shihen edhe mbetjet e ngjyrave.

Hulumtuesi Klaus Dona thotë se këto objekte të gjetura nuk mund të shpjegohen shkencërisht, pasi janë të pazakonshme dhe të çuditshme.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bill Clinton flet për herë të parë rreth misterit të UFO-ve dhe se çfarë fshihet në ‘Zonën 51’

Maqedonasi i nguli th*kën dhe vdiq, ky është 24-vjeçari shqiptar që humbi jetën pas sherrit në Gjermani