Dh.unoi të birin derisa i mori jetën, Shqiptarja me gjakftohtësi postoi shiritin e zi në ‘Facebook’

Dh.unoi të birin derisa i mori jetën, Shqiptarja me gjakftohtësi postoi shiritin e zi në ‘Facebook’

Një shqiptare 32-vjeçare vr/au fëmijën e saj 2-vjeçar dhe ushtroi dh/unë mbi binjakun e tij disa ditë më parë në Spanjë. Mediet spanjolle e kanë identifikuar si Hatixhe Kamxhiu. Trupi i 2-vjeçarit ishte i mavi/josur dhe me shenja dh/une.

Në fillim çështja u trajtua si aks/ident, por duke parë lëndimet që ishin në trupin e vogëlushit, dëshmitë e shqiptares nuk përputheshin me provat. Ajo kishte deklaruar se fëmija ishte rrë/zuar nga karrigia dhe si pasojë e pl/agëve kishte hu/mbur je/tën.

Ditën pas kr/imit, 32-vjeçarja kishte postuar në Face.book një shirit të zi për vd/ekjen e të voglit të saj, ku miq të shumtë i kishin shprehur ngushëllimet.

CATEGORIES
Share This