in

E çudit shme, hipnoterapeisti Fatmir Mucolli: Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar. Ja në çfarë forme m’u shfaq Zoti!

E çudit shme, hipnoterapeisti Fatmir Mucolli: Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar. Ja në çfarë forme m’u shfaq Zoti!

E çuditshme, hipnoterapeisti Fatmir Mucolli: Kur e pash Zotin mbeta i paralizuar. Ja në çfarë forme m’u shfaq Zoti! Njeriu që njihet si mesues i Meditimit, dhe i cili meret me shërimin e pacientëve me Hipnoterapi, thotë se ka arritur të futet në trupin e tij astral dhe të flas me Zotin.Për më tepër ai shpjegon fenomene të cuditshme se si ju shfaq atij Zoti.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Si do të transformohet shëtitorja bregdetare Ura e Dajlanit – Plepa, del projekti i bujshëm (FOTO)

Makina del nga rruga, aksidetohen turistet