in

E la shoqen e ngushtë vetëm me të dashurin, ja çka ndodh në dhomë..!!

Përdoruesja e You Tube, Lena, nga Kalifornia, e njohur në internet si “Lena The PIug”, kishte publikuar një video në të cilën shpjegon pse e la shoqen e saj të ngushtë të shkojë në sh.trat me të dashurin e saj Adam.“I besoj Emily-t dhe mendova se kjo do të ishte argëtuese”, tha Lena. “Vajzat ia tregojnë njëra-tjetrës historitë se.suale, shoqet i tregojnë çdo gjë njëra-tjetrës. Emily i ka parë fotografitë in time të Adam, ajo i di të gjitha rreth jetës sonë se ksu ale, i tregoj asaj çdo gjë. Tani nuk kam pse i tregoj, ajo thjeshtë mund ta provojë”, tha ajo..DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Videoja është shikuar tashmë më shumë se 20 milionë herë dhe ka ngjallur një de.bat të madh online, me komentues që i quajtën veprimet e tyre “të pik.ëll.uara”.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A e keni ditur që Golf 2 është prodhuar edhe në ish-Jugosllavi?

Analisti shqiptar: Vajzës time i kam thënë provo sa meshkuj të duash, para se të martohesh