in

E njohu në rrjete sociale, ajo që zbuIuan pasi u martuan i Ia pa fjalë te dy!!

Amy dhe Justin që në momentin që ishin takuar për herë të parë kishin ndjerë diçka të fortë që i lidhte.Momenti kur zbuluan se kishin shkuar në të njëjtin kopësht, rezultoi diçka e pap ritur për ta. Ata ishin njohur që në fëmijëri dhe prova ishte një fotografi e fëmijërisë së Amyt.Justin e kishte pëlqyer atë që të vogël dhe nuk e hiqte nga goja emrin e saj..

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shqiptari gjen kuletën me 7 mijë euro në rrugë, veprimi i tij të bën të qash.

Prej vitesh e ‘humbur’! Rrëfehet Bertina e Big Brother: Ja pse u ndava nga Erioni