in

E TRlSHTË: Babai vr*t të bijën 15-vjeçare kur e pa me djalin në park, thotë se “donte vetëm ta…”

Një baba ka pranuar vr/asjen e bijës së tij adoleshente me një armë zjarri në atë që dyshohet si një “vr/asje nderi” por pretendon se ishte një aksident duke thënë se “donte vetëm ta frikësonte”. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Mohammad Kazem Lashkari, 43 vjeç, raportohet se u tërbua kur pa vajzën e tij Ariana Lashkari, 15 vjeçe, me një djalë në park në qytetin Nurabad në jug të Iranit. Pas arrestimit Mohammad tha se donte vetëm të frikësonte bijën e tij dhe se shkepi armën aksidentalisht në tragjedinë e 27 qershorit. Ai tha në polici: “Pas debatit Ariana shkoi në shtëpinë e nënës time dhe unë nuk kontrolloja dot zemërimin tim. Mora pushkën për ta frikësuar por qëllova pa dashje”. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Por një nga të afërmit e Arianës tha se i ati e kishte vr/arë atë pasi nuk pranonte dot faktin se e bija donte të jetonte jetën e saj. “Ariana ishte një vajzë që nuk pëlqente të nënshtrohej nga i ati”, tha i afërmi anonim, sipas aktivistit Masih Alinejad. Ai shtonte: “Ariana ishte një vajzë e qetë që shkonte në shkollë dhe kishte plot shpresa. të gjithë shokët e shoqet e adhuronin. Ende nuk mund ta besoj që ajo nuk është më”.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

“Shpresoj që gjaku i kësaj vajze të pafajshme të mos shkojë kot si të tjera që janë vr/arë në këtë mënyrë”. Rreth 15 përqind e vr/asjeve në Iran janë të ashtuquajtura “vr/asje nderi” ndërsa më shumë se 60 përqind e vr/asjeve të grave janë kryer nga një anëtar i familjes së tyre, shkruan britanikja Daily Mail. Fqinjët thanë se Mohammad ishte nën efektin e dr/ogave kur kreu vra/sjen.JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Burri iku dhe e la për një femër tjetër me dy binjakë dhe shtatzënë/ Shefi bën të mirën e madhe për gruan që bënte dy punë..!!

Në Shqipëri ka nisur kr iza e vajit/ Do të rritet shumë çmimi për një litër