in

“Ka vd*kur një djalë nga Fieri”, shqiptarët thirrje Ambasadës: Na ndihmoni t’i kthejmë trupin nënës!

“Ambasada Shqiptare në Kanada të na ndihmojë të kthejmë trupin e shokut tonë në Fier. Ka ndërruar jetë dhe duam që ta dërgojmë në Shqipëri, kemi mbledhur dhe aq para sa kemi mundur. Nga Ambasada duam të na ndihmojë për procedurat ligjore.”

Kjo është thirrja e komunitetit shqiptar në Toronto, Kanada drejtuar Ambasadës Shqiptare atje. Ata kërkojnë ndihmë për një djalë të ri nga Fieri, i cili është sulmuar dhe më parë vr*rë. “Duam ta kthejmë trupin në Fier”, u shprehën ata.

Referuar deklarimeve të tyre, i kanë dërguar e-mail dhe kanë bërë disa telefonata në Ambasadë, por deri tani nuk kanë marrë një përgjigje. Onur Gurbaz ka ndërruar jetë dy ditë më parë, më 3 qershor dhe miqtë e tij duan ndihmë sa më parë për procedurat ligjore për kthimin e trupit në vendin tonë.

Për të riun është hapur dhe një peticion online dhe deri tani janë mbledhur më shumë se 8,000 dollarë. Megjithatë, komuniteti i shqiptarëve në Toronto kërkon ndihmë nga Ambasada Shqiptare, si monetare ashtu dhe ligjore për procedurat e mëtjeshme, sepse trupi duhet të vijë me avion.

Duke qenë se i riu është vr*rë me th*kë, trupi i tij ndodhet ende në zyrën e mjekësisë ligjore, dhe është duke ju nënshtruar ekspertimeve përkatëse. Menjëherë sapo procedurat e autoriteteve në Kanada të përfundojnë, trupi i djalit nga Fieri do të niset për në Shqipëri.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denoncimi i Kryemadhit për evazionin fiskal, ministrja Ibrahimi: 20 subjekte fiktive janë dënuar

Donika Kadaj-Bujupi: Gjithmonë jam ruajtur nga gafat, jam tutë, isha e re