in

Kjo është mosha kur femra ‘çmendet’ po nuk bëri seks…!!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20 tave, por jo!Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për s.e.ks, në të 30 tat dhe 40 tat e tyre.Edhe pse këto ishin rezultatet, hulu mtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat…JU FTOJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POSHT…

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ju kujtohet ministrja bukuroshe i dalin tan gat gjatë një takimi politik, kjo foto po bën xhiron e botës

Kjo nuk ka ndodhur në 70 vjet/ Italia shpall gjendje të jashtëzakonshme dhe ngre alarmin, ja me çfarë po përballet