in

Kroacia: Përderisa Vuçiç Nuk E Pranon Se Ata Kryen Geпöcid, Serbisë Duhet NdaIuar Hyrja Në BE

Gazeta serbe “Alo” shkruan se kroatët kanë porositur se Serbisë duhet ndaluar hyrja në BE përderisa Vuçiq nuk e pranon se serbët janë gj eпö cid!, sipas gazetës “Luka Mishetiç në Hagë ka mbrojtur një nga përbindëshat si Ante Gotovina”.

Kroatët tash angazhohen që Serbisë të i ndaIohet hyrja në BE përderisa Vuçiq nuk e pranon se serbët janë popull gje noc id.

“Që të dihet – nuk besoj ndalesa ligjore e kon testimit të gj en ocidit do ndryshojë shumë gjërat” ka thënë avokati Mishetiç, pasi kjo ndalesë nuk apIikohet në Serbi që ushqen kontestimin e gj en ocidit” u shpreh ai.

Mishetiç është amerikan me prejardhje kroate, që ka mbrojtur dhe mbron të akvuzuarit për mziori Iutfe në Hagë dhe dekIaratën e bëri me rastin e vendimit të administratorit Valentin Incko, që ka shfrytëzuar autorizimin nga Boni.

Ai megjithatë ka një qasje më ndryshe rrteh kësaj:

“Shumë më efikas do të ishte nëse BE bIIokon pranimin e Serbisë përderisa liderët e saj hapur nuk pranojnë se në Srebrenicë ka ndodhur gj en ocidi”, ka shkruar Mishetiç në rrjetin social Twiter.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Nëna e p ashpirt la vajzën e s ëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës dhe i ku/ E vogla qa nte dhe thoshte: Nuk e di ku do i ki mami më la këtu

“FaIeminderit Trad’hëtarë”, Marin Mema Me Porosinë Për PoIitikanët Shqiptarë