in

Kryeministri Nuk Ndalet/ Aeroporti I Vlorës Më I Madh Se I Rinasit, Për Herë Të Parë Do Të…

Kryeministri Rama ka folur për ndërtimin e aeroporteve të tjera në vendin tonë, siç është ai i Vlorës dhe i Sarandës. Aeroporti i Vlorës ka një afat 3 vjeçar për të përfunduar punimet dhe do të jetë më i madh se ai i Rinasit.

“Aeroporti i Kukësit po i jep një zhvillim më të rëndësishëm të gjithë zonës. Ndërkohë që Vlora ka afatin e vet për 36 muaj ne do mundohemi të jetë pak më përpara, në mënyrë që brenda këtij mandati ne të fillojmë operimin.Aeroporti i Vlorës do jetë i hapur gjatë gjithë vitit dhe do të jetë më i madh dhe se ai i Tiranës. Më i madh dhe si pistë”, tha Rama.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Këngëtarja e Njohur Eneda Tarifa në gjendje të rëndë bashkë me vajzën e saj të vogë, ja si është gjendja e tyre…

Ky është mërgimtari kosovar që fle në BMW-në e tij