in

Lumja E Thaqit: Ku jeni ju tash te VV-se une Kam Doktoraturë Me Notë 10..

Një sukses i menjëhershëm dhe i jashtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgjedhur prod ekane në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Bëhet fjalë për dip lomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shënojnë një njohje ndërkombëtare. “Ky është vetëm fillimi.Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”, ka thënë Lumnije Thaçi.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ky garazh nuk eshtë hapur nga viti 1980 dhe kur u hap pas 40 vjetësh, të gjithë u tronditën nga ajo qe

Qelbej erë se lahej 1 herë në 10 ditë dhe nuk depilohej, veprimi që bën i dashuri i saj do iu leje pa fjale