in

Mërgimtarët nisen drejt vendlindjes, Këtu mund t’a shihni gjendjen në pikë kalimet kufitare

Mërgimtarët janë nisur me të madhe për t’i kaluar pushimet verore në Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni, informon tvfesta.live

E si çdo vjet, sfida kryesore me të cilën pritet të përballen ata gjatë ardhjes në vendlindje janë pritjet e gjata në kufi.

Mirëpo tvfesta.live ju sjellë pamje drejtpërdrejt nga pikat kufitare.
http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/kamer%D0%B5/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziDY0sjTyM3Q18DAwtD

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ankohen turistët: 150 euro për 5 ditë po kushton banesa në Durrës, ushqimet janē rritur për….

Mësoi 2 Mënyrat Për Të Lehtësuar Pickimet E Mushkonjave Për 1 Sekondë; Të Gjithë I Keni Në Shtëpi Vetem..