in

Mësoi 2 Mënyrat Për Të Lehtësuar Pickimet E Mushkonjave Për 1 Sekondë; Të Gjithë I Keni Në Shtëpi Vetem..

Mësoi 2 Mënyrat Për Të Lehtësuar Pickimet E Mushkonjave Për 1 Sekondë; Të Gjithë I Keni Në Shtëpi Vetem..

1- Me një shirit ngjitës pak të lyer me vaj

2- Me pak manikyr pa ngjyrë.

Mund të duket e çudiitshmee, por të gjithë ata që e kanë provuar shumë herë, e dinë se me të vërtetë funksionon. Në pjesën ku mushkonja ka pickuar, bllokoje ajrin me pak manikyr pa ngjyrë dhe mbaje ashtu për pak minuta. Mund të të duket pak e bezdiisur lëkura e lyer, por shpëtiimi nga kruajtja është i menjëhershëm

Ndjesia e kruajtjes vjen menjëherë nga pickimi që reagon me ajrin, kështu që për ta ndaluar, ju duhet të bllokoni rrjedhën e ajrit në vendin e pickimit.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Mërgimtarët nisen drejt vendlindjes, Këtu mund t’a shihni gjendjen në pikë kalimet kufitare

Mos hu mbim kohë/ Rama: Qe veria jep 5-10 mijë euro në dorë çdo shqiptari që…