in

Nëna e p ashpirt la vajzën e s ëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës dhe i ku/ E vogla qa nte dhe thoshte: Nuk e di ku do i ki mami më la këtu

Nëna e p ashpirt la vajzën e s ëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës dhe iku/ E vogla qante dhe thoshte: Nuk e di ku do iki mami më la këtu

Një vajzë 6 vjeçe është br akti sur nga nëna e saj në mes të rrugës. Vajza 6 vjeçe u la në mes të New Yorkut.Mishka Peart e pa të gjithën atë që ndodhi dhe arriti ta nd ihmonte vajzën e vogël. E vogla kishte një qese p lehrash të vogël në duar, ku brenda kishte disa rroba.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rama Meriton “Notën 10″/ Kjo Është Ura Më E Bukur Në Shqipëri, Është Ndërtuar Mbi…

Kroacia: Përderisa Vuçiç Nuk E Pranon Se Ata Kryen Geпöcid, Serbisë Duhet NdaIuar Hyrja Në BE