in

Nëna nga Fieri hαbit me kërkesën për të bίjën: Ju Ιutem më ndihmoni, nuk gjen dot bυrrë

Me ndonjë” kështu tha Elsa nga Fieri teksa me këmbëngulje ka kërkuar njohje në emisionin “Aldo Morning Show” për vajzën e saj. .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE DHE GJENI NJE BURRE KESAJ VAJZE

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Me një fustan kaq të shkurtër nuk e keni parë Engjëllusha Salihun

I dalin mesazhet shqiptares nga Gjermania qe po e tradhton burrin për një djalë nga Kosova