in

“Nëse s’ju pëlqen Shqipëria, pse ktheheni more? Na lini r ehat neve që je tojmë këtu në këtë “sh ëmtinë” tonë”

“Nëse s’ju pëlqen Shqipëria, pse ktheheni more? Na lini r ehat neve që je tojmë këtu në këtë “sh ëmtinë” tonë”

Ndersa avioni i af rohej Rinasit, degjoj nje shqiptare nga keto qe jeton ne Angli: Sa qytet i sh emtuar eshte (re feruar Tiranes).

Nje pyetje kam per ju qe vini çdo vere: Kur sju pelqen, pse ktheheni more? Na lini r ehat neve qe je tojme ketu ne kete “sh emtine” tone.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

53 të vd ekur brenda kamionit, familjarët va jtojnë për v iktimat: Jemi të va rfër, djali u la rgua…

U tha se është lidhur me një vajzë, reagon aktorja e Klanifornias dhe zbulon të vërtetën