in

“Nuk ka ndodhur asnjëherë më parë në Shqipëri”, Ambasada Amerikane del me mesazhin e rëndësishëm

Ambasada Amerikane ka publikuar një pjesë të deklaratën së Demian Smith në Konferencën Ndërkombëtarë të Shërbimeve të Inspektimit të Drejtësisë në Tiranë. Ambasada shkruan se ‘asnjëherë më parë Shqipëria nuk ka pasur një kuadër kaq gjithëpërfshirës për hetimin dhe disiplinimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve’.

Postimi i Ambasadës

“Asnjëherë më parë Shqipëria nuk ka pasur një kuadër kaq gjithëpërfshirës për hetimin dhe disiplinimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve. Ju takon juve që t’i përdorni këto mjete për të vazhduar atë që vetingu ka nisur në sigurimin e një sistemi drejtësie të drejtë dhe të pavarur”.

I Ngarkuari me Punë Demian Smith në Konferencën Ndërkombëtarë të Shërbimeve të Inspektimit të Drejtësisë në Tiranë. Lexoni fjalën e plotë duke klikuar këtu: https://bit.ly/3Olg5NO

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Momenti tronditës në kulmin e dasmës kur dhëndri qëllon me armë mikun e tij (Video)

I fundit! Hapet “drita jeshile” për Shqipërinë/ Bullgaria miraton propozimin “francez” për Maqedoninë e Veriut