in

Nuk kanë mundësi ekonomike për ta kuruar, familjarët mbyllin në ka.faz 29 vjeçaren..!!

Një vajzë e re është mb.yllur në ka.fa.z e saj prej pesë vitesh nga familjarët e saj në Filipine, të cilët thonë se nuk mund të paguajnë ku.rat për sëm.un.dj.en e saj mendore.Bebe është vetëm 29 vjeç dhe më parë punonte në një dyqan dhe ëndërronte të bëhej modele. Mirëpo, në vitin 2014 ajo u diagnostifikua me “depresion psikotik” dhe ëndrrat e saj mbetën në mes.. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fshati shqiptarë që “flen” ndëɾ ARI / “Në cilin fshɑt të Shqiprisë fshihet thesari i Mbretëreshës Teutɑ”

Mahmut Ferati e ka vajzën kaq të bukur, ky detaj merr vëmendjen