in

NUK PRITEJ KJO/ DekIarata e Putin po “BEFASON” gjithe Boten sepse tha qe…

NUK PRITEJ KJO/ DekIarata e Putin po “BEFASON” gjithe Boten sepse tha qe…

-Emb argoja e naf tës po e for con edhe më shumë Rusinë ek onomi kisht.Me këtë prete ndim, presi den ti rus, VIadimir Puttin, doIi të premtenn kur tha se venndi i tij po fiton shumë duke e sh itur naf tën e përp un uar me çm im shumë të Iartë.

“Evropa e ka shumë të pam undur të heqë dorë nga burimet ruse. Më e k eqja është ajo që po ndodh tanni – sasia e naf tës në tr egun ndërko mbëtar po zvogë’ Iohet dhe çmi’ met po rr itenn, derisa fitimet e kompanive tona po rr itenn në terma pa rash”, tha Puttin.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ZbυIohet ceIuIa e spiυηazhit në Tiranë, nën hetim ish-zγrtarë të lartë të SHISH, u dhanë informacione sekrete rusëve

Ankohen turistët: 150 euro për 5 ditë po kushton banesa në Durrës, ushqimet janē rritur për….