in

Paralajmërohen sanksione të ashpra nga liderët e “Ballkanit të Hapur” ndaj shteteve të fuqishme

Publicisti Emin Azemi, ka thënë se pasi Samiti i Bashkimit Evropian, nuk pati epilog pozitiv për Ballkanin Perëndimor, liderët e “Ballkanit të Hapur” do të caktojnë rregulla të rrepta ndaj shteteve të fuqishme si Gjermania, Faranca, Holanda, Danimarka e Belgjika.

Sipas tij, një agjendë e re ballkanike, do t’i imponohet Evropës, ku të gjitha shtetet anëtare të BE-së duhet të harmonizojnë ligjet dhe kushtetutat e tyre me shtetet e “Ballkanit të Hapur”, përcjell Bota sot.

Sanksionet do t’i prekin edhe shtetet që kanë mendime pozitive pro liberalizimit të vizave për Kosovën, sepse kjo, sipas Azemit, i minon themelet e “Ballkanit të Hapur”.

Ai ka paralajmëruar befasi të tjera nga liderët e “Ballkanit të Hapur”.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

A ju kujtohet momenti kur Edi Rama vallëzonte live me Alketa Vejsiun – Në juri e vëzhgonte Ilir Shaqiri

“B*mba” e Ballkanit gati të shpërthejë, ja rreziku i madh që i kanoset rajonit nga Serbia dhe Rusia