in

Prag tragjedie në Golem, të rinjve u mbushet varka me ujë më pas…

Golem- Prag tragjedie në Golem.

Disa të rinj në plazh kishin marrë një barkë për të shëtitur nëpër det.

Por teksa kritheshin larg bregut ata panë se tapat e varkës mungonin dhe varka u mbush plot me ujë.

Të rinjtë janë nisur me shpejtësi drejt bregut dhe kanë mbërritur shëndodhë, por jeta e tyre mund të ishte në rrezik nëse nuk do kishin konstatuar difektin.

Për çdo vit deti merr jetë të pafajshme si nga pakujdesia e vetë atyre ashtu edhe nga papërgjegjshmëria e pronarëve të mjeteve të lundrimit dhe shtetit me pikat e vrojtimit.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kapen duke kaluar në Angli! 3 shqiptarët rrezikojnë deri në 50 vjet burg, ja ku ishin fshehur (Emrat)

OBSH ngre alarmin! Konsideron shpalljen e lisë së majmunëve një “emergjencë globale”