Prej 20 vitesh larg Shqipërisë, këto janë VIP-at shqiptarë që preferon mbesa e ish-diktatorit Hoxha

Prej 20 vitesh larg Shqipërisë, këto janë VIP-at shqiptarë që preferon mbesa e ish-diktatorit Hoxha

Prej muajsh, Valbona Hoxha mbesa e ish-diktatorit Enver Hoxha është bërë pjesë e medias në Shqipëri.

Shkak për këtë është bërë aktivizimi i saj në Instagram, ku janë të rralla rastet që ajo publikon një foto të saj.

Ajo është mjeke psikoterapiste, edhe profili i saj ka na qendër shërbime psikologjike.

Që prej kur publikoi foton e saj në profilin “e punës” duket se i është rritur edhe aktiviteti dhe ndjekësit shqiptar komentojnë postimet e saj.

Valbona prej 20 vitesh, është larguar nga Shqipëria , por duket se ndjek ende jetën e spektaklit dhe televizionit.

CATEGORIES
Share This