in

Pushuesit ‘plazh’ edhe nëpër rrugët e Sarandës. Shpërthejnë pusetat e pëmbyten rrugët nga rrebeshi i shiut

SARANDË- Përmbyten rrugët e Sarandës. Kanë mjaftuar vetëm disa minuta reshje shiu që uji të vërshojë në disa rrugë të qytetit. Pusetat gjithashtu kanë shpërthyer.

Pushuesit nisën të bëjnë humor pasi sipas tyre tashmë ‘plazh’ mund të bësh edhe nëpër rrugë.

Nuk ka pasur përmbytje banesash dhe biznesesh, por vështirësi në qarkullim.

Pas disa minutash, situata është normalizuar. noa.al

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gazetarët nisin protestën para Kryeministrisë: Zoti Kryeministër, çfarë pyetje t’ju bëjmë nesër?

Ky garazh nuk eshtë hapur nga viti 1980 dhe kur u hap pas 40 vjetësh, të gjithë u tronditën nga ajo qe