in

Rama Meriton “Notën 10″/ Kjo Është Ura Më E Bukur Në Shqipëri, Është Ndërtuar Mbi…

Ura e re mbi HE C Banjë është ci lësuar a ktualisht si ura më e bukur në Shqipëri.
Ajo është nd ërtuar mbi p ërroin e Kaçivelit dhe është e dyta në shkallë vendi për nga gjatësia (520 m e gjatë). Ura është 56 m e la rtë dhe rr ethohet nga një peizazh i mr ekullueshëm ku ko mbinohen bluja e ujit me gj elbërimin përreth. Kjo urë është pjesë e ak sit të ri rrugor 15.3 km të gjatë që lidh Gramshin me pjesën tjetër të Shqipërisë.

Në total në këtë a ks rrugor u nd ërtuan nga Qe veria Rama 13 ura dhe veç ur ës së Kaçivelit, mjaft të bukura janë edhe ura e lu mit Holtës – gjatësia 300 m dhe ura në afërsi të fshatit Drizë. Mediat e njohura botërore e kanë krahasuar e kanë vl erësuar ma ksimalisht këtë urë fa ntastike shqiptare.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anulohet Tenderi Për Ngritjen E Satelitëve Të Shqipërisë Në Orbitë/ Ja Kush Është Problemi…

Nëna e p ashpirt la vajzën e s ëmurë 6 vjeçe në mes të rrugës dhe i ku/ E vogla qa nte dhe thoshte: Nuk e di ku do i ki mami më la këtu