in

Prishet dasma në ‘Camp Nou’

Spanjë- Pak kohë më parë Barcelona vendosi vendosi ta lëshojnë stadiumin “Camp Nou” me qera për dasma. Sipas këtij vendimi, tifozët mund të kenë shansin që të bëjë organizime nga më të ndryshmet në shtëpinë e tyre.

Barcelona po i lejon qytetarët të martohen në Camp Nou dhe të organizojnë ndeshje mes tyre në këmbim të pagesës.

Klientët marrin hapësirën e zgjedhur për gjashtë orë përdorim, si dhe ndihmë nga një sanitare dhe pastrim para dhe pas organizimit.

Tashmë kanë filluar organizimet, dhe në një video shihet se aty duket se është organizuar një dasmë, por shiu i detyroi dasmorër të largoheshin nga aty për disa minuta. Pamjet po bëjnë xhiron e rrjetit.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aventura e pabesueshme e polakut 74-vjeçar që u shpall i humbur dje në Ksamil. Përshkoi 7.5 milje me not për të pirë një kafe në Korfuz

Po pushton në rezidencën e Ronaldos, në Ibiza. Grabitësit i rrëmbejnë 3 milionë euro pasuri Verrattit