in

Shkëndije Mujaj Na Befason Me DekIaraten: Kurr Nuk Marr Një Mashkull Që Nuk Din Me Ma Bo..

Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ek spozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve.Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhves’hja dhe ek spozimi i trupit për të vendosur mbulesën. Në postimet e saj në rrjetet sociale. Pas ndryshimit drastik, a do të pranonte këngëtarja një mashkull që nuk p raktikon besimin mysliman?DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Gjatë një interviste për “Ftesë në 5”, ajo u shpreh se kjo gjë nuk do ndodhte kurrsesi dhe se burri i saj i ardhshëm duhet të falet pesë herë në ditë.Ndërsa nuk pranoi të zbulonte nëse ka aktualisht një mashkull në zemrën e saj, duke shtuar se këtë do e tregojë kur të vijë momenti i duhur. Gjithmonë kam jetuar vetëm. Për këtë pjesë është herët për të folur sepse nuk ka ardhur akoma momenti për të treguar diçka, kur të ketë do lajmëroj. Duhet të jetë patjetër besimtar, nuk mund ta diskutoj. Duhet të falë Namazin 5 herë në ditë,”- tha Shkëndije Mujaj.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Nuk Kishte Faj Meda Qe U Dashurua Në Të, Kështu Dukej Lulja Në Vitin 2012

Gruas që u martua 11 herë, i dështon edhe martesa e 12-të