in

”Shkoni kërkoni viza te Erdogani”

Në Evropë na thanë: ”Shkoni kërkoni viza te Erdogani”

“Evropa është Evropë! Evropa kështu ishte dje, kështu është dhe sot! Ne, shyptarët me orientim ka Turkia, pse mërzitemi, pse merakosemi, nuk na jep Evropa viza, shkojmë n’Turki, te Erdogani kërkojmë viza! Tani, pse kujtoni se Evropa po hanë bari!

Pse, ju shyptarqiça, kujtoni se Evropa kullot bri!

Jo, jo, harrojeni, Evropa ka standarde dhe këto standarde i ka rritur me punë, me sakrificë, me sfida të papara gjatë gjithë historisë!

Po, po dikush po thotë, hej nuk po na i heqin vizat!

Pse me u çuditë!

Po sqarohemi, pa bo politikë, a i dhatë leje Erdoganit në Tiranë me bo xhaminë ma të madhe se në Stambloll!Po, eh, këtu Evropa lepurit ja mbyll derën!Dring dhe hyn pastaj po mujte…jo të thotë, mundesh në Evropë, ama përmes Turqisë, ndryshe jo!

Puna tjetër, a ia dha lejen Erdoganit për xhami të madhe në Prishtinë, xhami ma e madhe se në Ankara!Po, po pra, pse kujton se Evropa është e verbër..

Pastaj, hoxhallarët a janë mësues të shqiptarëve se si me shku në Irak, në Siri, në Libi e s’di ku.., pse kujtoni se me Evropë mund me lujtë rrota dhe karrrota…Jo, gabim, s’ka viza dhe s’duhet me pasë!Pse, sepse ne puno e fito në Evropë, në anën tjetër ngrejmë flamurin e Turqisë dhe të Rusisë!Krrrrrrrrrrrrrk!”

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GjinekσIσgυ i famshëm nga Prishtina po bën bυj me çdo grυa që po mjekσhet tek ai, dalin pamjet trσnditëse

Ngjarje tronditëse në mes të ditës në rrugë/ Vr.itet 21-vjeçarja, i tha jo propozimit për martesë pasi donte të vazhdonte shkollën