Shokuese! Burri v*et dy kushurinjtë, ja arsyeja e krimit të rëndë

Shokuese! Burri v*et dy kushurinjtë, ja arsyeja e krimit të rëndë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali, ku një fermer, Giuseppe Battiato është arrestuar nga karabinierët e Acireales si pjesë e hetimit nga Prokuroria Publike e Katanias për v*asjen e dyfishtë të zbuluar të mërkurën në lagjen Pennisi.

Ai ka pranuar përgjegjësitë e tij duke argumentuar se e bëri v*asjen në shenjë zemërimi të vjedhjes së përsëritur të limonave të tij.

Viktimat janë Virgilio Cunsolo Terrano, 29 vjeç, dhe Vito Cunsolo, 30 vjeç.

Policia u njoftua nga familjarët se ata nuk ishin kthyer në shtëpi.

Mjaftoi një kontroll në fermë që dy trupat e vr(*rë të gjenden pa vështirësi.

CATEGORIES
Share This