in

‘Shqipëria e Madhe do vijë nga Moska’! Unë i thosha: Jo! Do vijë nga ‘Iluminati’. Alfred Cako flet për vd*jen e Kastriot Myftarajt: Mister!

Tiranë- Rreth vd*jes së gazetarit dhe opinionistit Kastriot Myftaraj, ka folur edhe konspiracionisti Alfred Cako.

Cako thotë se vd*kja e tij mbetet mister. Ai thotë se me Myftarajn shpesh bisedonin për “Shqipërinë e Madhe”, ndërsa gazetari i ndjerë besonte se bashkimi i trojeve mund të vinte vetëm nga Moska.

Reagimi

Paska vde*ur miku im i kahmotshëm Kastriot Myftaraj, ndoshta në mënyre Misterioze por mbetet për t’u parë.

Përkundër polemikave që kisha me të dhe grindjeve që kemi patur kohëve të fundit, mund të them se jemi pajtuar në një pikë, Ajo tek Shqipëria e Madhe, vetëm se ai mendonte se ky bashkim i trojeve vjen nga zyret e Moskës kurse unë mendoj akoma se ajo vjen nga zyret e Illuminatit.

Në fund fare ishte njeri i mirë dhe atdhetar i fortë i Shqipërisë.

Ju lehtësoftë shpirti i tij me dritën e Perëndisë.

Të gjithë do ti rikthehemi Absolutës dhe Hyjnores. Nëse jo sot, atëher nesër po se po.

Zoti e Bekoftë Popullin Shqiptar.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fevziu i pakënaqur me amnistinë fiskale: Ma kanë tatuar rrogën 23%. Më mirë mos ta kisha deklaruar për 10 vjet!

Pas ndarjes nga Erjoni, Mikela prezanton të ‘dashurin’ e ri