in

Truqe që iu sjellin shumë para/ Vendosni një nga këto gjëra në portofolin, apo shtëpinë tuaj dhe…flasim

Nëse je supersticioz mos e zgjat, vepro që tani!

Thonë që paratë nuk sjellin lumturi, por ato janë të domosdoshme. Secili do të donte të kishte sa më shumë para që të mund të kishte çfarë dëshiron.

Edhe pse duhet të punoni shumë për ta fituar, ka diçka që mund t’ju ndihmojë.

Këto janë objekte dhe rituale të caktuara që besohet se kanë fuqinë për të tërhequr para dhe prosperitet. Mund t’i vendosni në shtëpinë tuaj ose në portofolin tuaj. Madje janë me provë!

Ja disa prej tyre:

Shkruani dëshirat tuaja në letër të kuqe dhe lidheni me fije mëndafshi të kuq. Vendoseni letrën në vendin ku mbani paratë tuaja ose thjesht vendoseni në portofolin tuaj.

Besohet se gjethja e dafinës mund të tërheqë lumturinë dhe pasurinë. Shkruani simbolin për monedhën e dëshiruar në fletën e dafinës me një shënues dhe vendoseni në portofolin tuaj.

Në Kinë, orizi është simbol i jetës së mirë dhe bollëkut. Besohet se mbajtja e 21 kokrra orizi në një portofol tërheq energji pozitive, por gjithashtu parandalon shpenzimet e panevojshme të parave. Nuk do të ishte keq të ndërronim rregullisht kokrrat për të tërhequr energji të freskët.

Mos lejoni kurrë komodinë tuaj të jetë bosh! Le të mbetet të paktën një kartëmonedhë, për sa kohë që ajo nuk është plotësisht bosh.

Gjithashtu, besohet se sa më i lartë emërtimi, aq më shumë fat dhe para tërhiqni. Kini kujdes që të mos mbani në të kartëmonedha të vjetra dhe të grisura. Ata nuk sjellin bollëk, përkundrazi! Nëse mbani në portofolin disa monedha të vjetra që nuk janë më në qarkullim, hidhini menjëherë.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turqia i thotë ‘Po’ Suedisë dhe Finlandës për anëtarësimin në NATO

Video/ 30 minutat e dhimbshme që ashensori kap këmbët e një burri