in

Turistët mahniten në gjirin e Vlorës nga pamjet e rralla që shikojnë në det, ja krijesat e bukura që iu dhurojnë spektakël(VIDEO)

 

Disa turistë janë mahnitur nga bukuria e krijesave në gjirin e Vlorës, teksa ishin duke u kthyer me varkë nga një vizitë në ishullin e Sazanit.

Delfinët, karakteristik për këtë stinë në detin e Vlorës, kanë dhuruar spektakël përpara tyre.

Një familje delfinesh e cila po lundronte njëkohësisht me varkën në fjalë, ka kërcyer pak metra larg tyre Pasagjerët në varkë mes tyre dhe të huaj janë surprizuar nga kërcimet e tyre

teksa dëgjohen në videot edhe fjalët që ata shprehin duke u ndjerë te mahnitur nga bukuria e krijesave të detit.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Kryeministri i Bullgarisë “i fik derën” Maqedonisë së Veriut e Shqipërisë: Nuk ka shans që të HIQET veto gjatë samitit!

Berisha- emigrantëve: Bashkohuni në protestë, të ngrihemi me gjithë fuqitë tona