in

U dëgjua dhe kjo! Dashi de nohet me tre vite bu rg, i mori je tën një gr uaje

U dëgjua dhe kjo! Dashi de nohet me tre vite bu rg, i mori je tën një gr uaje

U dëgjua dhe kjo! Dashi de nohet me tre vite bu rg, i mori je tën një gr uaje Një dash është d ënuar me tre vjet b urg për vr asjen e një gruaje. Kafsha u arr estua në Rumbek East County, Sudan të Jugut, në fillim të këtij muaji pas një su lmi ndaj një gruaje rreth të 40-tave, raportojnë mediat e huaja.

Sipas raporteve në Sudan Today, dashi e go diti me kokë gruan në mënyrë të përsëritur në brinjë. Fatkeqësisht, gruaja, e cila u identifikua si Adhieu Chaping, vdi q si pa sojë e pla gëve të marra.

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Makina del nga rruga, aksidetohen turistet

‘Lind’ NATO e re në Madrid. Aleanca zbulon planin kundër Rusisë. Moska: S’kemi frikë, as nga SHBA dhe as nga BE!