in

Vala e nxehtësisë, ndodh ajo që nuk pritej! Ja çfarë ndodh në ditët e ardhshme

mso një qytet i ftohtë norvegjez që gjendet brenda rrethit polar në veri të Kontinetit ka regjistruar temperaturen verore deri në 29 gradë Celsius gjatë dites së djeshme. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Vala e nxehtësisë shtrihet që nga Afrika Veriore ku temperatura është 47 gradë Celsius, ndërsa mjaft intensive është edhe në Itali dhe Gadishullin Ballkanik e deri në Polin Verior dhe Skandinavi. Kjo valë nxhehtësie pritet të vazhdojë edhe ditëve të ardhshme në rajonin tonë duke u zbutur nganjëherë në disa rajone nga shtrëngatat e izoluara eventuale. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

What do you think?

Written by Trend Live

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pas skandalit, 500 euro vetëm për të parë perëndimin e diellit në Greqi…

Burri prishi propozimin për martesë kur i ra unaza në liqen…